Ideal for YOUR Pub Quiz

Home | About Me | Network Links | Quiz Menu On the Home Page | Pub Quiz | Buy Quiz Books Here | Contact Us

Quiz4free Recommended Quiz Books
*
Click on any book and search for MORE books!

 

 

http://mobocurt.quiz4free.com: Save the British Pub! Support our cause, go along to your local Pub Quiz.
Remember to check the answers with another source! When compiling large numbers of questions, mistakes can and sometimes do happen. Tip: A quick way to check the questions and/or answers is to use Google.

Find us on FaceBook And LIKE us. Thanks

Quiz 64 - Total Trivia

1. WHICH SOFT DRINK WAS CREATED BY PHARMACIST ,JOHN PEMBERTON IN 1886? ANS; COCA COLA

2. WHAT MODEL DID THE VAUXHALL CORSA REPLACE IN 1993? ANS: NOVA

3. WHICH WORD IS A GUN, AN ICE LOLLY AND A PRIVATE EYE? ANS: MAGNUM

4. WHICH ISLAND IS HOME TO THE RESORT MONTEGO BAY? ANS; JAMAICA

5. WHICH SONG DID FAT LES RECORD AS ENGLAND'S OFFICIAL SONG FOR EURO 2000? ANS: JERUSALEM

6. WHO PERFORMED THE DUET WITH KENNY ROGERS ON ISLANDS IN THE STREAM? ANS: DOLLY PARTON

7 WHICH EMERGENCY SERVICE WAS SET UP BY NICHOLAS BARBON IN LONDON IN 1684? ANS: FIRE BRIGADE

8. BLUTO IS WHICH CARTOON CHARACTERS RIVAL? ANS: POPEYE

9. WHAT IS THE MOST ABUNDANT METAL IN THE EARTHS CRUST? ANS: ALUMINIUM

10. IN THE PROVERB WHAT LINE FOLLOWS MARRY IN HASTE? ANS: REPENT AT LEISURE

11 GERI HALLOWELL'S COVER OF 'IT'S RAINING MEN' FEATURED IN WHICH FILM? ANS= BRIDGET JONES DIARY

12. IN WHAT YEAR WAS THE 2000TH EDITION OF COUNTDOWN BROADCAST? ANS: 1997

13.  WHO IS THE ONLY MP TOP HAVE WON AN OSCAR? ANS: GLENDA JACKSON

 14. IN FEET, WHAT IS THE HEIGHT OF BEN NEVIS? ANS: 4,406

15. IN WHICH DECADE DID LONDON POLICE INTRODUCE WHEEL CLAMPING TO THE CAPITAL? ANS: 80'S (1983)

16. WHAT WAS THE QUEENS MOTHER'S FIRST NAME? ANS: ELIZABETH

17. HOW MANY TIMES WAS RAY CLEMENCE CAPPED DURING HIS ENGLAND GOALKEEPING DAYS? ANS: 61

18. WHICH BLEACH KILLS ALL KNOWN GERMS, DEAD? ANS: DOMESTOS

19. ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE WAS TAKEN FROM WHAT FILM? ANS: LIFE OF BRIAN

20. WHAT IS THE AMERICAN EQUIVALENT TO OUR POSTCODE? ANS: ZIP CODE

 

 

Copy and paste into 'Notepad' or similar to remove any table!


View our You Tube intro here: Quiz4FREEintro  And PLEASE share it with your contacts. Thanks. Jim

 
Quiz4free Recommended Quiz Books
*
Click on any book and search for MORE books!

What can YOU find at

Home | About Me | Network Links | Quiz Menu On the Home Page | Pub Quiz

Copyright (C) 2014/15/17 Jim Ackroyd and http://mobocurt.quiz4free.com  2015/16.  Legal pages http://quiz4free.com/legal_page.htm Links